Betaalbaar wonen en werken in

Toparchitectuur

Slechts 20 minuten rijden van Lelystad

In het centrum van het groene dorp Nagele wordt ’t Schokkererf ontwikkeld door Schokkererf BV. Het complex omvat 18 luxe, levensloopbestendige, koopappartementen van ±100 m² voor € 240.000,- tot € 285.000,- v.o.n. alsmede 500 m² commerciële ruimte op de begane grond.

Nagele is een rustig dorp van hofjes, bestaande uit een grasveld met daaromheen woningen. Al deze woonhoven liggen in een ring rondom het grote, groene middenterrein van het dorp.

De architectuur van het gebouw is zeer hoogwaardig, het gebouw kent een unieke interne geleding, gepaard gaande met een hoge functionele woonkwaliteit. Het complex bevat grote open ruimten die ontstaan door de uitgesneden open hoeken welke worden ingericht met terrassen en planten. Hierdoor vloeit het groene landschap van de Noordoostpolder door in het gebouw.

De appartementen variëren in gebruiksoppervlakte van 87 m² tot 111 m² en bij elk van de 18 appartementen behoort een berging van 6 m² op de begane grond. De appartementen beschikken over royale buitenruimtes, hetzij een balkon, hetzij een terras. De appartementen op de 1e en 2e etage zijn via een lift te bereiken, het gebouw is uiteraard volledig gasloos en zal worden opgetrokken uit zo veel mogelijk duurzame bouwmaterialen. Het gebouw wordt voorzien van een warmte terugwin-installatie met koeling van de ruimtes ’s nachts via een by-pass.

Meer informatie

Wilt u meer informatie aanvragen betreffende dit unieke project? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier